wie

Ik lees en scan een boel, sta midden in de markt en heb de juiste contacten, monitor en analyseer de plaatsen op het Internet waar visies en meningen te vinden zijn. Dat vind ik interessant. Hierdoor kan ik uw ontwikkelingen inzichtelijk maken, weet ik wat er speelt in de markt en welke sentimenten en trends er zijn, inclusief de verbanden met uw bedrijf en dienstverlening.  Ik hou van positionering, go-to-market, businessmodel innovation, social media, een andere manier van werken, mens 2.1, URL en IRL. Maar allemaal binnen een praktisch kader.

De wereld verandert, dat weten we; of eigenlijk veranderen mensen en daardoor de wereld. Sommigen signaleren opeens de urgentie om te veranderen. Voor mij is veranderen de enige constante en is er altijd al beweging geweest. Ik ben een allesvreter en een omdenker, zie uitdagingen en kansen en richt me daar ook op. Meer over mij staat hier: http://flavors.me/godfried

Ik deel kennis graag met u!  Ik leef op een duurzame manier en zo werk ik ook, volgens de GC-norm. Ik denk daarbij aan minder of effectiever reizen en thuiswerken. Ik spaar het milieu. En als bijkomend voordeel betekent dat omzetverbetering en kostenverlaging voor u als opdrachtgever. Ik draag daarmee, op mijn manier, direct en aantoonbaar bij aan klimaatverbetering door een gecertificeerde duurzame levering en inkoop van externe dienstverlening (meer info: GC-norm). Dat doe ik overigens het liefst samen met u!

Wacht niet tot morgen.